Specialist in parket & plankenvloeren

Mooi en professioneel gelegd parket vergt vakmanschap en ervaring.
Bij Wils Parketvloeren bent u daarvoor aan het juiste adres.

Een lange traditie in parketvloeren

Parketvloeren J. Wils & Zonen is een familiebedrijf waar de liefde voor het hout al sinds 1935 van vader op zoon wordt doorgegeven. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zowel eigentijdse parketvloeren als traditionele plankenvloeren. Deze laatste worden op ambachtelijke wijze gelegd in verschillende motieven met de modernste middelen en materialen. We bieden een brede keuze: massief of samengesteld, in Europese of exotische houtsoorten, steeds topkwaliteit geleverd door de beste houtleveranciers.

Ook in renovatie van bestaande vloeren hebben we een jarenlange ervaring. Door onze vakkennis kunnen we voor ieder probleem steeds de juiste oplossing bieden. We kiezen voor een persoonlijke aanpak om samen met u uw project waar te maken:een tijdloze houten vloer waar u dagelijks plezier aan beleeft!

Wat kunnen wij voor u doen?

Renoveren van parket & plankenvloeren

Een goed gelegde parketvloer gaat een leven lang mee. Een professionele renovatie of opfrisbeurt maakt uw parket weer als nieuw.

Lees meer

Nieuwe parketvloeren

Niets zo mooi als een strak gelegde parketvloer. Bij ons hebt u de grootste keus aan kwaliteiten en houtsoorten.

Lees meer

Enkele van onze projecten

Maak hier kennis met een aantal van onze projecten voor het leggen en vernieuwen van hedendaags parket of traditionele plankenvloeren.

Bekijk projecten